Welke opleidingen

Op dit moment biedt Hagevis Opleidingen de volgende opleidingen aan:

Opleidingen in de zorg

Zorginstellingen die op zoek zijn naar opleidingen voor hun zorgpersoneel, kunnen altijd contact met ons opnemen. Door onze ruime ervaring, kunnen we altijd een opleiding op maat aanbieden. Als uitgangspunt voor handelingen hanteren wij de Vilans KICK-protocollen

AED/BLS

Zie hiervoor deze pagina.

CRM

Waar er in teams gewerkt wordt, is er altijd de uitdaging om als team beter te presteren. Dit geldt uiteraard ook voor teams in de acute zorgverlening en zeker ook bij andere vormen van hulpverlening. De term CRM (Crew (of ook wel Crisis) Resource Management komt uit de luchtvaartbranche waar naar aanleiding van enkele ongevallen met deze opleidingen werd gestart. Wat in ieder geval aan de orde komt in deze opleiding, zijn de onderwerpen “Ken je Team”, “Communicatie” en “Awareness”.

Deze opleiding wordt in overleg met de opdrachtgever samengesteld, waardoor de opleiding perfect aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.

EHBO+ (werktitel)

Sinds de Veldnorm Evenementenzorg een feit is, is er behoefte aan een opleiding voor evenementenhulpverleners. Speciaal hiervoor hebben wij een opleiding ontwikkeld die opleidt tot Evenementen Hulpverlener Categorie 2 en 3. Daarnaast is deze opleiding ook geschikt voor BHV-organisaties en andere vormen van hulpverlening waar regelmatig eerste hulp wordt verleend door EHBO’ers. In deze opleiding maakt de EHBO’er (wij spreken liever van eerste hulp-verlener) kennis met de ABCDE-opvang van slachtoffers, maar ook de materialen die daarbij gebruikt worden. Ook handelingen die genoemd worden in de Veldnorm worden aangeleerd. Deze opleiding bestaat uit een basisopleiding en daarnaast aanvullende modules, die wel of niet gevolgd kunnen worden.

De opleiding wordt afgesloten met een praktijk- en theorietoets. Bij goed gevolg krijgt de cursist een certificaat, dat vier jaar geldig is. Wil je meer informatie? Stuur ons dan vrijblijvend een mail via deze link.

Opleiding op maat

Voor elk onderdeel van de acute zorgverlening, EHBO of evenementenhulpverlening kan Hagevis Opleidingen op verzoek een opleiding op maat verzorgen. Neem hierover gerust vrijblijvend contact met ons op via deze link.